Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy

Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy

ruuskanpelto

Kiinteistö Oy Kyyjärven vuokra-asunnoilla on kunnan alueella lähes 80 rivitaloasuntoa. Vuokrarivitalot sijaitsevat kunnan keskustassa hyvin palveluiden läheisyydessä. Suurin osa asunnoista on varustettu valokuituun perustuvilla, nykyaikaisilla tietoliikenneyhteyksillä, joten esimerkiksi etätyö sujuu loistavasti.

Yhtiö käyttää Flatco-palvelua, minkä avulla parannetaan kiinteistöjen tilanneseurantaa sekä helpotetaan asukkaiden ja yhtiön välistä yhteydenpitoa.

Vuokra-asunnon hakeminen

Vuokra-asuntoa haetaan alla olevalla sähköisellä asuntohakemuslomakkeella tai tarvittaessa paperisella lomakkeella, jonka voi palauttaa joko suojattuna sähköpostina tai perinteisesti postin välityksellä. Yhtiö päättää asukasvalinnoista hakemuksissa olevien tietojen perusteella. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen tehdään kirjallinen vuokrasopimus ja suoritetaan vakuusmaksu. Vakuusmaksu on ensimmäisen kuukauden vuokran suuruinen. Maksusuorituksen jälkeen asunnon avaimet luovutetaan.

Muut maksut

Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Useimmissa asunnoissa on vesimittari, jolloin vedestä maksetaan kulutuksen mukaan. Mikäli kiinteistöllä on yhteinen saunatila ja asukas haluaa sitä käyttää, peritään erillinen 9,00 €:n saunamaksu.. Autopaikan hinta puolestaan on 7,00 €/kk.

 

 

 

Asuntohakemuslomakkeen voit myös tulostaa ja toimittaa sen täytettynä Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy:lle osoitteeseen Kivirannantie 4, 43700 Kyyjärvi tai käyntiosoitteeseen Honkalehdontie 9, 43700 Kyyjärvi. Lähetämme lomakkeet pyydettäessä myös postitse.

Liitetiedostot
Nostokuva
Purolanhovi

Yhteystiedot

Vuokra-asuntoasioissa Sinua palvelevat:

Marjukka Latva-Laturi
Tekninen johtaja
puh. 044 459 7102
marjukka.latva-laturi@kyyjarvi.fi

Käyntiosoite:
Honkalehdontie 9,
43700 Kyyjärvi

*******************

Linkki Vikailmoituslomakkeeseen