Kirjastopalvelut

Kirjastopalvelut

Kyyjärven kirjastossa henkilökohtainen palvelu, monipuolinen aineisto ja nykyaikaiset tilat tarjoavat apua työhön ja opiskeluun sekä virikkeitä vapaa-aikaan. Kirjastomme on osa Keski-kirjastot- kimppaa, johon kuuluvat kaikki Keski-Suomen kunnat. Keski-kirjastoilla on yhteinen verkkokirjasto, josta voi etsiä aineistoa ja tehdä varauksia.

Kirjastosta löytyy mm. lehtilukusali, tutkijanhuone ja kokoustila, joka toimii myös näyttelytilana. Asiakkaiden käytössä on kaksi tietokonetta. Avoin, langaton internet-yhteys toimii koko kirjastossa. Valoisassa lainaussalissa on viihtyisiä paikkoja lueskeluun ja järvimaisemasta nauttimiseen. Kirjastossa voit tulostaa, skannata ja ottaa kopioita, korvausta vastaan.

Kirjastoelämää rikastuttaa monipuolinen tapahtumatarjonta ja vaihtuvat näyttelyt. Ajankohtaisia asioita päivitämme kirjastomme Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

 

Omatoimikirjasto

Vuonna 2018 avattu omatoimikirjasto on laajentanut kirjaston aukioloaikoja ja tuonut tilat kuntalaisten aktiiviseen käyttöön.

Omatoimikirjaston käyttö edellyttää omatoimikirjaston käyttösopimuksen allekirjoittamista. Alle 18-vuotiaille voidaan tehdä oma käyttösopimus huoltajan suostumuksella. Alle 7-vuotiaille omaa sopimusta ei tehdä, vaan he voivat asioida omatoimiajalla huoltajansa seurassa. 

Nostokuva
Kuva kirjastosta.

Yhteystiedot

Puh. 044 459 7060
kyykirja@kyyjarvi.fi

Käyntiosoite
Tuliharjuntie 43
43700 Kyyjärvi

 

AUKIOLOAJAT 1.2.2020 LUKIEN

Maanantai 13-18

Tiistai 10-16

Keskiviikko 10-16

Torstai 13-18

Perjantai suljettu

Aattopäivät 10-16

OMATOIMIKIRJASTO
ma-su klo 7-21