Elinkeino- ja maaseutupalvelut

Elinkeino- ja maaseutupalvelut

Kyyjärven kunta tarjoaa tukea ja apua yrittäjille. Maaseutusihteeripalveluiden isäntäkuntana toimii Pihtiputaan kunta. 

Kyyjärvi tunnetaan yrittäjyydestään. Kunta haluaa olla edesauttamassa yrittäjyyden toimintaedellytysten hyvää kehitystä sekä ennakkoluulotonta ja rohkeaa ilmapiiriä.

Lisätietoja: Elinvoimakoordinaattori Teija Uitto-Kohonen puh. 044 459 7003, teija.uitto-kohonen@kyyjarvi.fi.

 

Maaseutuhallinto

 

Pihtiputaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue aloitti 1.1.2013. Alueeseen kuuluvat Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Pihtiputaan kunnat, sekä Viitasaaren kaupunki. Isäntäkuntana toimii Pihtiputaan kunta ja yksikön vetäjänä maaseutupäällikkö Asta Herranen.

Kuntien välisessä sopimuksessa on päätetty, että toiminta järjestetään nk. hajautettuna mallina. Tämä tarkoittaa, että toimipiste löytyy jokaisen kunnan/kaupungin virastosta.

Henkilöstön yhteystiedot löytyvät Pihtiputaan kunnan sivuilta: https://pihtipudas.fi/kunta-ja-hallinto/maaseutuhallinto/.Tehtävien eriyttämisen vuoksi jokainen tekee töitä myös muihin kuntiin. Lisäksi koulutusten, palaverien ja vuosilomien aikana toimipisteissä ei ole välttämättä henkilöstöä, koska sijaisia ei palkata. Mikäli asianne vaatii henkilökohtaista asiointia toimistolla, kannattaa sopia tapaamisaika etukäteen. Toki ilman ajanvaraustakin voi poiketa. Lisäksi kuntien/kaupungin yhteispalvelupisteet ja neuvonnat ovat sellaisia, mihin voi jättää lomakkeita, mikäli maataloustoimisto ei ole avoinna. Pääsääntöisesti olemme paikalla.

Me palvelemme viljelijöitä maaseutuhallinnon paikallisissa viranomaistehtävissä, jotka liittyvät mm. EU:n ja kansallisiin maataloustukiin, tukioikeuksiin, eläintenpitäjärekisteriin, riistavahinkoihin sekä hukkakauralakiin.

Tervetuloa asioimaan Pihtiputaan maataloushallinnon toimipisteissä!

Kaikki maaseutuhallintoon sähköpostilla toimitettavat hakemukset ja liitteet tulee lähettää osoitteeseen

maaseutuhallinto@pihtipudas.fi

 

Lomituspalvelut

 

Keuruun paikallisyksikkö toimii 1.1.2017 lukien maatalousyrittäjien ja turkistuottajien lomituspalvelujen hallinnoivana kuntana lähes koko Keski-Suomen alueella. Paikallisyksikkö käsittää 1.1.2017 lukien Hankasalmen, Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Pihtiputaan ja Uuraisten kunnat sekä Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan, Saarijärven, Viitasaaren ja Äänekosken kaupungit.

Lomitushallinnon päätoimipiste on Keuruun kaupungintalo asiointi ajanvarauksella ma-pe klo 9-15

Lisätietoja palvelun sisällöstä löytyy www.mela.fi.

Keuruun lomituspalvelujen sivut.

Keuruun kaupunki
Lomituspalvelut
Multiantie 5 42700 KEURUU
vaihde 020 773 8738
fax 014 771 872

 

Yhteystiedot

Erkki Leppänen
Maaseutusihteeri
044 459 7820

 

Lomituspalvelujen yhteystiedot

Hallintohenkilöstö

Arja Kolu
Lomituspäällikkö
Puh. 0400 389 525 

Helena Ahonen
Palvelusihteeri
Puh. 0400 227110

Sirpa Friman
Palvelusihteeri
Puh.040 631 4947

Päivi Kirri
Lomitussihteeri
Puh. 040 641 8103

Lomitusohjaaja 

Annukka Lahdenvesi
Puh. 040 641 2528

Yhteydenotot sähköpostitse  etunimi.sukunimi@keuruu.fi tai lomitus@keuruu.fi